keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ensimmäinen postaus

Hei vaan kaikille ja tervetuloa seuraamaan uuden rivitalokotimme sisustus ja remontointi blogia!

Koti kolmiosta blogin perustaminen tapahtui hetken mielijohteesta tänä aamuna. Olen jo pian kahden vuoden ajan kirjoittanut perhe-lifestyleblogia, joten sisustusblogin perustaminen on jotenkin luontainen ratkaisu, purkaa kaikkia ideoita mitä uuden kodin sisustukseen tulee. Tällöin vältytään siltä, että "vanha" blogi ei ole täynnä sisustuspostauksia ;)

Ennen uuden kodin ostopäätöstä, vanha koti oli saatava kaupaksi. Kahden kuukauden intensiivisen asunnon myynnin jälkeen, saimme ensimmäisen tarjouksen jonka päätimme myös hyväksyä. Kuin salaman iskusta tuli paria päivää myöhemmin myyntiin rivitalokolmio, juuri siltä alueelta mihin olimme tähtäämässä. Heti esittelytekstiä lukiessa tuli olo, että tämä on meidän tuleva koti. Sovimme esittelyn asuntoon ja pari tuntia esittelyn jälkeen päätimme tehdä tarjouksen. Onneksemme tarjous hyväksyttiin ja tässä sitä nyt suunnitellaan uuden kodin sisustusta.

Ihan ensimmäinen prioriteetti uuden asunnon remontoinnissa on parkettilattian hiominen & lakkaus, sekä eteistilan laatoitus. Sitten päästään pensselien varteen ja mahdollisesti valitsemaan tapetteja? Kylpyhuonetta emme lähde suuremmin remontoimaan, mutta jotain pientä ja helposti toteutettavaa pientä pintaremonttia sinnekkin varmaan toteutetaan. Myös keittiö uudistetaan jossain vaiheessa, joko heti alkuvuodesta tai sitten hieman myöhemmin.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte! Katsotaan minkälainen sisustussoppa saadaan aikaiseksi, kun soppaa hämmentävät reilu vuoden vanhat identtiset kaksostytöt.

Vanhaan blogiin pääset kurkkaamaan tästä!

3 kommenttia:

 1. Kivaa Iina, että perustit tämän blogin. Tuntuu, että oma blogi on sillisalaattia, lapsista remonttiin yms. Ihanaa päästä seuraamaan remppajuttuja kun ne ovat pinnalla itselläkin :) Postauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. voi kivaa! jään lukemaan myös tätä sun blogia!
  ehkä saan myös vinkkejä oman kodin (joskus kaukaisuudessa tulevaan ) remppaan.
  Ehkä sisustusideoita ainakin :)

  Ihan huipp kyl tuo kaks vaatehuonetta. Me like

  VastaaPoista
 3. Mun lempiblogista magicpoks löytyy ihania sisustusvinkkejä lapsiperheen kotiin :) t. Elina L.

  VastaaPoista