tiistai 10. helmikuuta 2015

Lastenhuone

Eteisen esittely postauksessa lupailin, että seuraavaksi kurkataan lastenhuoneeseen! Lastenhuone onkin nyt yksi "täysin valmis" huone. Toki edelleen tavarat hakee paikkaansa, mutta se kaikki tapahtuu ajan kanssa. :)

Kurkataanpas ensin, miltä lastenhuoneessa näytti ennen remonttia! Meidän vanhan kodin lastenhuoneeseen voi kurkata TÄÄLTÄ!


Ja miltäs siellä lastenhuoneessa näyttää nyt? Jälkeen kuvat ovat tässä, olkaa hyvä :)

Tapetiksi valikoitui siis Färg & Formin Moln tapetti harmaana, tykkään tästä todella paljon. Tapetoijat vaan sanoivat, että tapetti oli ohuutensa vuoksi hankalaa tapetoida, sillä liisteroidessä tapetti rupesi venymään. Mitään sellaista ei kyllä olla kyllä käytössä havaittu! Luulisi kuitenkin, että näinkin hintava tapetti olisi hieman paksumpaa ja parempi laatuista? Onko muilla ollut vastaavia haasteita kyseisen tapetin kanssa? Joka tapauksessa tapetti oli hyvä ja kaunis valinta. :)


Tyttöjen huoneessa ollut valkoinen 4x4 expedit myytiin siskolleni ja tilalle ostettiin 2 kappaletta vaaleanpunaista 2x2 kallax-hyllykköä. Näin saatiin tyttöjen lahjaksi saama nukkekoti huoneen paraatipaikalle! Tuon nukkekodin tytöille teki appiukkoni isoveli, en vaan voi vieläkään uskoa, että joku tekee meidän tytöille tälläisen! Olen niin kiitollinen ja toivottavasti tytötkin osaavat arvostaa tätä yhtä paljon, kuin minä.

Kaalimaan kakara (Iita nimeltään) on minun ja siskoni vanha nukke.


Lelut säilyvät kivasti Ikeasta ostetuista säilytyslaatikoissa. Tähtirasiat ovat Kids Concept merkiltä, samoin kuin huoneessa oleva tähtilamppu ja tähtinaulakko (ei kuvissa). Valkoiset hyllyt on ostettu jo vanhaan kotiin Jyskistä.


Huoneeseen kodikkuutta tuo vanha tuoli, jonka päällä on tyttöjen lahjaksi saamat lampaantaljat. Lisäksi huoneesta löytyy vielä Ikeasta ostettu vaaleanpunainen pikkupöytä sekä valkoiset Mammut -sarjan jakkarat. (jotka ovat tällähetkellä tytöiltä pannassa meidän makkarissa).

Noniin nyt on kurkattu lastenhuoneeseen, mitäs piditte? :)

Huoneen muut seinät on maalattu samalla Tikkurilan Remontti ässällä kuin kaikki muutkin maalatut seinäalat.

3 kommenttia:

 1. Siis aivan tajuttoman ihanan näköstä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva huone tytöillä! Ja toi nukkekoti on ihana! :) meillä ei kyllä muuten ollut venymisongelmaa tuon saman tapetin kanssa...

  VastaaPoista
 3. Mielelläni katselisin jo välähdyksiä muistakin huoneista :)

  Terv lukija nurmoosta

  VastaaPoista