tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi asunto before 1/2

On aika kurkata hieman, että miltä meidän uudessa asunnossa näyttää tällä hetkellä! Remontti lähtee käyntiin huomenna, joten toivottavasti päästään muuttamaan uuteen kotiin viimeistään ensi viikon lopulla! :)


Aloitetaan alusta, eli tuulikaapista ja eteisestä. Tuo tuulikaappi on todella iso ja siihen vaihdetaan siis maton tilalle laatta. Todennäköisesti tummanharmaata isohkoa laattaa. Seinät suditaan valkoisella maalia ja mietitään eteisen säilytysratkaisujen muuttamista.

Parketin tilanne on tällähetkellä vielä avoin, joko parketti hiotaan & lakataan, tai laitetaan koko parketti samaan syssyyn uudelleen kauttaaltaan. Parketti tulisi todennäköisesti olemaan rustiikkista tammiparkettia!

Meidän makuuhuone jää eteisestä katsoen oikealle. Lattialle asennetaan parketti, tapetit poistetaan ja seinät maalataan valkoisella. Tuo iso kokonainen seinä saa ylleen joko laminaattia tai lautaa! (klik tällä tyylillä) Kiitos vaan idiksestä Paula ;)

Kuvassa näkyvä vaatehuone tulee meikäläisen käyttöön ja sitä järkevöitän hyllyjen uudelleen asentelulla yms. Todennäköisesti seinään suditaan myös valkoisata maalia!

Lastenhuoneeseen asennetaan myös parketti, poistetaan tapetit ja laitetaan yhdelle seinälle färg & formin moln pilvitapettia harmaana. Muut seinät suditaan valkoisella. Vaatekaappi oli ensin tarkoitus poistaa, mutta vaihdammekin siihen vain ovet.

Afterkuvia tulee, kunhan saadaan remppa käyntiin!

6 kommenttia:

 1. kiva seurata tätä!! :) onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Kiva, jos inspiroiduit! :) tällä viikolla tarkoitus laitella kuvia meidän tyttöjen huoneesta, josta löytyy myös tuota färg & formin pilvitapettia! ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläki moln ja ei voi kun kehua! Lisäksi helppo asentaa! ♥

  VastaaPoista
 4. Toi lauta on kiva, mut mä tykkäisin semmosesta vanhemmasta harmaantuneesta laudasta. :D Toi tuoreen puun värinen on plääh. Revitäänkö Kermiksen tarhasta vanhat laudat teidän seinään ja laitetaan tarhaan uudet. :D

  VastaaPoista
 5. Kumman uninalle on jo kotiutunut uuteen asuntoon ?

  Näkkyy tos eteisen kuvas ja onko Tirput jo käynyt katsomas uutta kotia ja omaa huonetta <3

  tv. Mummo

  VastaaPoista
 6. Ai niin älä hävitä tuota varjostinta katosta jos ne on jäämässä ...... siitä saa kaikkea mahtavaa aikaiseksi :)

  ed. Mummo ;)

  VastaaPoista