torstai 29. tammikuuta 2015

Koti kolmiosta: Uusi eteinen

Vihdoin on se aika, kun pääsen julkaisemaan ensimmäisiä before/after kuvia meidän uudesta kodista! Jee, oon niin innoissani. Päästiin siis muuttamaan viime viikonloppuna ja sunnuntaina iltaa myöden vielä purettiin tavaroita laatikoista, nyt onkin jo hyvä tilanne sillä 95% muuttolaatikoista on jo tyhjiä ja viety pois.

Aloitetaan nyt kuitenkin eteisen esittelyllä, sillä se on tällä hetkellä täysin valmis ja esittelykunnossa. Seuraavana kurkataankin sitten varmaan lastenhuoneeseen, sillä anoppi & appiukko ovat parhaillaan Tampereen Ikeassa ostamassa tyttöjen huoneeseen uusia huonekaluja. :)

Aloitetaan ensin niillä before-kuvilla. Nyt, kun itse näitä kuvia vertaa, niin muutos on kyllä valtava!


Yllä olevassa kuvassa siis näkyy vielä vanha lattia ja "tummalta" näyttävä seinä. Lisäksi kuvissa näkyy vielä tuulikaapin vanha lattia. Nyt tuulikaapissa on laattalattia, lattialämmityksellä (mutta tuulikaappiin palataan myöhemmin).

Ja tässä uusittu eteinen! Pahoittelu muuten tuosta lähmäisestä tuulikaapin lasiovesta, en jaksanut niitä jälkiä kuvien takia pyyhkiä :D.

Peiliovikaappi tosiaan siirrettiin tuulikaappiin, mietitään nyt myydäänkö se pois. Todennäköisesti, sillä se vie aivan hirvittävän määrän tilaa, eikä se muutenkaan sovi meidän sisustukseen!

Eteinen avartui valtavasti, kun iso peilikaappi siirrettiin pois ja tilalle laitettiin Jyskistä ostetut Manuel-kenkäkaapit. Lisäksi tilaan tuotiin myös Jyskistä ostettu naulakko.
Uusi eteinen kaipasi myös hieman uusia sisustusjuttuja, lyhty löytyi Minimanista -50% joten se kustansi vain 10€. Teksikuutiot ovat Sopurahasta ja ne maksoivat 3,90€ kappale. Home kello on myöskin Minimanista ostettu joskus parisen vuotta sitten. Kello ei toimi, mutta tykkään tuosta muuten, joten en ole raaskinut heittää sitä pois.

Noniin siinä se sitten oli, ensimmäinen postaus uudesta kodista! Mitäs piditte?

9 kommenttia:

 1. Todella hyvä muutos, fressin ja valoisan näköistä! Tila on tosiaan paljon avaramman näköinen ilman tuota liukuovikaapistoa. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno muutos, ei uskoisi samaksi tilaksi! Kävin myös budjetin ja pohjapiirroksen innolla läpi, liian harva kirjoittaa ylös kustannuksia vaikka ne liittyy olennaisesti remppaamiseen... :) Mekin remppailtiin meidän kolmiota muuton yhteydessä ja eteisessä oli tuo sama epäkäytännöllinen kaappihirvitys...me tosin päädyimme naamioimaan sen, vaikka tekisi mieli heittää koko kaapilla vesilintua! Käy vilkaisemassa, jos kiinnostaa... :)

  http://minnienblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana! AIvan upeaa miten paljon tuo vaalea väri muuttaa ilmettä.

  VastaaPoista
 4. onpa kivan näkööstä, vaik mie oon aina vierastanut tuota valakoosta mut teidän koti teidän tahto :)

  äiree ois varmaan ehottanna jottain ihanaa väriä ja vetännä mummojen kutomat räsymatot kehiin <3

  rakkaurella ja onnea uuteen kottiin

  äiree ja mummo Kemistä :)

  VastaaPoista
 5. Hieno muutos, voisi olla tarpeen meilläkin. :)

  VastaaPoista
 6. Toi lattia kyllä piristää ilmettä hirmuisesti! Ihana! Meillä piakkoin lattian vaihto edessä, taitaa meille tulla jotain samantyylistä... ;)

  VastaaPoista