torstai 9. huhtikuuta 2015

Makuuhuone

Hei ja pahoittelut hiljaisuudesta :) Lukija Nurmosta sai meikäläiseen kommentillaan vauhtia ja nyt seuraavaksi kurkataankin meidän vanhempien makuuhuoneeseen. 

Aloitetaan tällä ennen kuvalla!
Ja tässä makuuhuone remontin jälkeen..


Olohuone ja keittiö saavatkin varmasti odottaa jonkin aikaa, sillä tällähetkellä varsinkin olohuone tuntuu jotenkin todella keskeneräiseltä! Joku olkkarissa vaan mättää, mutta en ole vaan keksinyt vielä, että mikä?

Makuuhuoneeseen päädyttiin siis tekemään tehosteseinä, raakalaudasta. (Alkuperäinen suunnitelma oli tehosteseinä, laminaatista.) Raakalautaa tuo ei aivan varsinaisesti ole, sillä lauta on hiottu niin, että enimmät tikut on saatu pois. Mutta sen kummemmin lautaa ei ole käsitelty. Tuo lautaseinä tuli kokonaisuudessaan maksamaan tarvikkeineen noin 160€.

Ensin seinään porattiin siis reiät ja asennettiin 6kpl rimoja, mitkä toimivat siis koolauksena laudoille.(saa korjata, jos termit on väärin, en ole mikään remppareiska :D) Sen jälkeen sahattiin laudat oikeaan pituuteen ja lyötiin laudat naulapyssyllä kiinni koolaukseen.


Minä pidän tuosta seinästä todella paljon, se on upeimmillaan varsinkin iltaisin, kun vain yöpöydän lamppu on päällä! Se ei ole yhtään raskas, vaikka moni niin saattaisi luulla. Tähän asti kaikki vieraamme, jotka ovat kylässä käyneet, ovat nimenomaan kiinnittäneet huomiota tuohon seinään ja sen upeuteen. Halutessaanhan tuon seinän voi käsitellä jollakin maalilla tms, mutta pidän siitä juuri tuollaisena :)

Meidän makuuhuoneeseen on siis käynti eteisestä. (Kurkkaa eteiseen tästä postauksesta) Ja makuuhuoneesta on käynti meikäläisen vaatehuoneeseen. Siitä en nyt alkanut kuvia ottamaan, ehkä sitten, kun se on järjestyksessä.

Makuuhuone on itsessään aika simppeli, yöpöydät on meidän vanhaan asuntoon ostettu. Sotkasta muistaakseni, Menettelee, mutta haluaisin ehkä toisenlaiset, pähkinä ei oikeen enää miellytä. Yöpöydän valona toimii Ikeasta ostettu valaisin, joka saatiin joululahjaksi. Myös uudet verhot täytyisi saada, sillä vanhan asuntomme verhot ovat kaikki liian lyhyitä uuden kodin ikkunoihin.


Sänkyä vastapäätä on hylly, joka on tuunattu DC-Fixillä. (Tuunausoperaatioon voit halutessasi tutustua tästä). Laatikot sisältävät koristetyynyliinoja, pöytäliinoja yms mille ei ole päivittäistä käyttöä. Ylimmissä laatikoissa on meikäläisen kosmetiikkaa ja päällä on koruja, pinnejä, pompuloita yms.


Kyltti ja lasipurnukat on ostettu paikallisesta halpamarketista Sopurahasta, tuo kyltti maksoi 4€ ja lasipurkit olivat 1€/kpl.


Sellainen on meidän makuuhuone, sytyttääkö lautaseinä teidät lukijat vai olisiko ehdoton no no?

1 kommentti:

  1. Luulen, että lautaseinä ei pääse kuvissa oikeuksiinsa. Se on livenä varmasti vaikuttavampi. En sanoisi sille heti no no, vaikka en puunvärisistä paneeliseinistä pidä. Tuo on kuitenkin moderni ratkaisu verrattuna esim puolipaneeliin

    Ja kyllä täälläkin on odotettu päivityksiä tänne :)

    VastaaPoista