perjantai 9. tammikuuta 2015

Uusi koti before 2/2

Kurkataanpas vielä kodin viimeisiin nurkkiin, ennen after kuvia. Keittiö & olohuone löytyypi jo tästä postauksesta!

Mutta kurkataan siis vielä kylppäriin & saunaan muutaman kuvan verran!


Kylppäri on siis ihan perusjees, remontoitu 2000-luvun alkupuolella n. 10 vuotta sitten. Siniset kaakelit oli silloin kyllä kuuminta hottia, koska tätä samaa kaakelia löytyi myös meidän vanhan asunnon kylppäristä.

Mitään kylppäriremonttia ei lähdetä tekemään, stailataan kylppäriä sitten vaan tekstiileillä. Ja poistetaan tuo järkyttävä suihkuseinä. Se avartaa isoa tilaa vielä entisestään.

Koska kylppäristä ei löydy suihkukaappia pitäisi löytää jotkut tyylikkäät pyykkipussit/korit. Ikeasta napattiin viime viikolla mukaan kaksi metallitankoa, jotka toimivat pyyhetankoina.

Lattialle voisi hommata jonkun isomman kylpyhuonematon, se toisi vähän enemmän fiilistä tuohon kylppäriin. Todennäköisesti kylppäri jatkaa samaa harmaa/valkoista linjaa, mitä muukin asunto on.

Saunalle tuskin tehdään mitään vielä, houkuttaisi kyllä taas vahata tummaksi, mutta vanhan lakan hiomisessa on niin kova työ, että tuskin lähdemme sitä nyt tekemään.

Remppahommat ovat jo hyvällä mallilla, meidän makuuhuoneesta on poistettu jo tapeetit, tyttöjen huone on jo aloitettu, vielä olohuoneesta tapetit pois ja päästään todenteolla tapetointi ja maalaushommiin :)

Hyvällä tuurilla päästään jo ensi viikolla muuttopuuhiin :)

1 kommentti:

  1. Jos tuohon suihkuseinän viereen on tulossa pesukone (hanahan siinä näyttää olevan), niin kyllä siihen jonkinlainen suihkuseinä, vaikkapa kääntyvä, kannattaa laittaa konetta suojaamaan.

    VastaaPoista